Belajar Bagaimana Untuk Mendapatkan Rezeki Kekayaan Melimpah Ruah secara LEBIH BERKAT.

Bagaimanakah keadaan diri anda saat ini?

10415547_4430849826410_3252693690026935707_n

Anda semakin tertekan? 1001 Masalah hidup?
Hidup terasa makin tak bahagia?
Hutang, Wang, Rezeki makin sukar?
Stress,Tekanan Hidup semakin menghimpit anda?

..... 

Bukankah ini tandanya hidup anda dah HIDUP HILANG KEBERKATAN?

4-messy-arrows
Ini ada jawapannya, atasi semua masalah tu dengan SEMINAR RAHSIA KALAMULLAH.
Saya yakin anda pasti 100% berpuas hati seperti ribuan peserta seminar sejak 2012 hingga kini.. 

NAK TAK USTAZ BANTU? PULIHKAN Hidup anda agar kembali bahagia, bertambah rezeki mencurah curah dengan kaedah amalan Ulama' Pondok

 Ustaz Shahrin

Jika salah satu, atau semua dari sebab di atas mengganggu fikiran anda, saya ada berita baik. Bersama ini saya USTAZ HJ SHAHRIN ABDUL RAHMAN (Tokjanggutkelate)...Mengetengahkan sebuah program MASTERPIECE saya yg sangat popular dan Mendapat sambutan ramai sejak tahun 2012 yang mana akan membuka ruang kehidupan anda dalam MERAIH kekuatan spiritual diri, keajaiban Bisnes, menjadi WIRAUSAHA, Melariskan perniagaan, Perlindungan dari kejahatan semua sumber, Mengaktifkan Daya Pengasihan, Daya Kewibawaan, Daya Kecantikan, Menambah Kekuatan Jualan dan KEREZEKIAN.

BANNER-RAHSIA-02_02BANNER-RAHSIA-02_01

Jika anda menghadapi kesukaran hidup, JANGAN CEPAT PUTUS ASA. Yakinlah bahawa peluang rezeki Allah SWT itu masih terbuka luas. 

Ingatlah  firman Allah SWT dalam Al-Quran:
“Barangsiapa bertakwa kepada Allah, nescaya Dia akan mengadakan baginya jalan keluar. Dan memberi rezeki kepadanya tanpa di sangka-sangka. Dan barangsiapa yang bertawakal kepada Allah, nescaya Allah akan mencukupkannya.Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan yang dikehendakiNya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu.”
(Surah At-Thalaaq: 2 -3)

 
"Barang siapa yang sibuk membaca Al-Qur’an & berzikir kepadaKu, sehingga dia tidak sempat bermohon kepadaKu, maka Aku akan memberinya sesuatu yang lebih utama daripada apa yang Aku berikan kepada orang yang bermohon" (Hadits Qudsi HR. Tirmidzi)

 

Kenapa anda perlu sertai seminar ini?

Seminar Rahsia Kalamullah ini adalah jawapan masalah anda.

6bullet_03

 ATASI MASALAH KEROHANIAN DAN UBATI JIWA YANG BERMASALAH. Dengan berzikir hati akan tenang. Hidup akan semakin nampak perubahan semula. 

6bullet_011
ATASI DUIT BOCOR, SELALU TAK CUKUP, MISKIN WANG. Ilmu penderas rezeki akan meringankan bebanan Rezeki yang dah lama bocor dan tersekat.

6bullet_08

ATASI MASALAH PRODUK TAK LAKU, KURANG TARIKAN BISNES. Kami beri anda ilmu BIO-MAGNETIC MONEY. Mudah close sale dan menjual di mana saja anda berniaga.

6bullet_10

ATASI SELALU MERASA TERSISIH, STRESS, SUKA BERMAKSIAT, TERJEBAK DALAM DOSA. Zikir Ismu Zat dan Zikir Istinja' akan memformat diri anda menjadi insan yang baru, beriman dan bertakwa. Anda akan menjadi lebih dihormati dan disayangi.

6bullet_12

BELAJAR ILMU MENAMBAHKAN KETAKWAAN DAN KEDEKATAN KEPADA ALLAH. Bimbingan secara terus dari ustaz dan sesi soal jawab juga disediakan.

6bullet_14

ILMU ZIKRULLAH, MEDITASI ISLAM DENGAN ASMA UL HUSNA YANG MENYEMBUHKAN ROHANI. Booster aura dalaman anda menjadi hebat, jiwa tenang, insan yang bersemangat. Hasilkan Aura positif dan Karisma diri.

7

BELAJAR ILMU PENGASIHAN, AURA DIRI MENJADI MENAWAN DAN MEMPERSONAKAN. Insan-insan yanng memandang anda akan terpikat dan orang sekeliling makin suka dengan kehadiran anda.

 

Anda SERIUS nak KAYA dan BERJAYA?

SEMINAR INI AKAN MEMBANTU SESIAPA SAJA yang Serius INGINKAN KEMAKMURAN, KEJAYAAN, KEBERKATAN, KETENANGAN HATI DAN KEBAHAGIAAN HIDUP.

arrow-red-3
Teruskan membaca dan lihat lagi isi kandungan program yang diaturkan untuk anda !!

 Gambar-Prooof_03

Praktik02

Praktik01

Gambar-Prooof2_10

Gambar-Prooof2_06

 

Siapakah Pembimbing Peserta Seminar Rahsia Kalamullah?

Ustaz Shahrin
Ustaz Hj. Shahrin Abd. Rahman Al Temangani adalah FOUNDER/ PENGASAS Pusat Rawatan Islam Qalbun Salim di Taman Sabariah, Kota Bharu, Kelantan. Kepakarannya dalam Ilmu-Ilmu Rawatan Islam, Kerohaniah, Ilmu Kerezekian, Aura Diri, Metafizik Islami adalah berdasarkan Ruqyah Syar’iyyah telah lama dikenali. Banyak menjalankan aktiviti penyelidikan di dalam menemukan kaedah yang terbaik dalam mendayagunakan ‘TENAGA’ yang ada dalam diri untuk keperluan kehidupan sehari serta merawat dan menyembuhkan penyakit. Dengan keizinan dari Allah SWT ,beliau telah dapat melahirkan ramai siswa-siswa Metafizik yang bertaburan di Malaysia, Indonesia, Brunei dalam menabur bakti kepada masyarakat di bidang penyembuhan Rawatan Islam.

bioustazshahrin

Beliau juga banyak memberi tumpuan dalam aspek Pembangunan Frekuensi Penyembuhan, Karismatik, Aura Of Command, Pembentukan Kemahiran Keibubapaan, Stress Management, Magnetism Dalam Komunikasi, Tafakkur(Meditasi), Rileksiasi, Mengawal Emosi, Pemulihan Diri Sendiri melalui Olah Nafas, Rawatan Diri Sendiri dan Orang lain, Rawatan Jarak Dekat dan Jauh @ Occultisme, Gerakan Solat Sebagai Daya Sembuh dll. Beliau juga menggunakan pendekatan spiritual yang mengajak pesakit untuk sentiasa dekat dengan Allah SWT. Dengan keimanan yang cukup, maka proses kesembuhan dapat segera terlaksana. Disamping itu penggunaan ilmu-ilmu hikmah yang bersumber pada Al-Qur’an dan Hadis, yang merupakan peninggalan para Wali Allah yang jelas sanadnya (turunannya) dan bukan direka-reka, dipercayai mampu mempercepatkan proses kesembuhan samada penyakit medikal mahupun non-medikal. 

Pengalaman Menulis :

  1. Majalah Bicara
  2. Majalah Variasi
  3. Majalah Variasari
  4. Majalah Umph
  5. Akhbar Sinar Harian
  6. Majalah Feminin
  7. Akhbar Buletin Rakyat
  8. Majalah MASTIKA
Pengalaman lain Ustaz Hj Shahrin Abdul Rahman dari Pusat Rawatan Islam Qalbun Salim:
 
1. Mengadakan Kursus Kekuatan Minda Berdasarkan Kaedah Bioenergiologi kepada 10 Pengarah dari Jabatan Undang-undang PutraJaya.
2. Artikel tentang Bioenergiologi Dalam Pendidikan Anak-anak dalam Utusan Malaysia
3. Bapa Contoh dalam Utusan Malaysia tahun 2003.
4. Kaedah Tafakur dalam Berita Harian tahun 2004.
5. Tafakur Untuk Pelajar dalam Majalah Fokus tahun 2004.
6. Frigid Bagi Kaum Wanita dalam Majalah i tahun 2004.
7. Personaliti Lelaki dalam Majalah Mingguan Wanita tahun 2004.
8. Menjadi Artis radio RTM dalam Program Dinamik tajaan JAKIM dalam membincangkan perihal Kerasukan, Stress, Emosi dan Gangguannya, Sihir, Akhlak dll.
9. Menjadi Artis radio RTM dalam Program Al Falah tajaan JAKIM.
10. Mengadakan kursus kepada pelbagai sektor samada kerajaan, swasta atau individu.
 
Kelulusan dan Pengiktirafan?

Visiting Prof. Int. Uni. For A.Med (OIU), PhD in Alternative Medicine (OIU), Gold Ox Award, The Famous Doctor Of The World, Grand Award of International Natural Medicine (China); Yellow Emperor Award (OIU), Physician of Year 2001 (OIU), Synergy Healing Science (India), Natural & Divine Healing YBSD,Grand Master of Metaphysic Guide, Grand Master of Nur Alif Tafakur, Grand Master of Kawasajati, Grand Master Of Ilahiah Frequency, Grand Master Of Ismul ‘Adzom, Grand Master Of Silahul Mukmin (Indonesia), Master Energy Healer (USA), Master Reiki & Seichim (Aust), Dip. Acupuncture (Malaysia), Adv. Cosmetic Acupuncture (Indonesia), Adv. Cosmetic Acupuncture (Beijing), Clinical Study in Cosmetic Acupuncture (Beijing), Adv. Cupping (Beijing), Adv. Moxabustion (Beijing), Adv. in Auricular (Beijing). Beliau turut berguru dengan ramai guru-guru Pondok dan Mengambil Ilmu dari ramai Alim Ulama secara PENGAJIAN TALAQQI dari dalam dan Luar Negara.

100% ILMU DAN AMALAN PRAKTIKAL. InsyaAllah telah dibuktikan kesannya. Malah ada peserta yang berhasil tak sampai 24 JAM setelah amal.

100% ILMU KEROHANIAN & RAWATAN ISLAM, DARI SUMBER AL-QURAN, ASMA UL-HUSNA DAN AMALAN ZIKRULLAH ALIM ULAMA'

PROGRAM INI 100% BUKAN KUASA MINDA, DAN SAMA SEKALI BEBAS DARI AMALAN SYIRIK DAN KHURAFAT.

APAKAH YANG AKAN SAYA DAPAT JIKA JOIN?
Modul-Modul Keilmuan berikut Diijazahkan oleh Ustaz Hj Shahrin Abd. Rahman Al Temangani secara bersanad dari guru-guru beliau.
website  KEHEBATAN ZIKIR ISTINJA'
Menyembuhkan Rohani Yang Rosak, Kecewa, Stress, Patah Hati

Jika anda mengalami jiwa kacau, tiada tenteram hati,stress, depress, dah cuba macam macam usaha tapi masih belum berhasil membantu, kaedah ini akan membangkitkan semula diri anda dgn amalan Zikir Istinja'. Diamal selepas Subuh dan Asar.

unnamed

website  ZIKIR ISMU ZAT
AMALAN PEMBANGKIT AURA DIRI

Dengan berzikrullah HATI akan menjadi TENANG.  Rasai hebatnya Ketenangan Jiwa, Menguatkan kebatinan dalaman. 

Anda akan merasai aliran tenaga zikir Ismu Zat di seluruh tubuh yang membolehkan JIWA merasai KETENANGAN

 

 

man_duaa_silhouette

website  ILMU REZEKI KUBRO
ILMU MENJADI JUTAWAN BERIMAN

Amalan yang dikongsikan akan memberikan kekuatan dan mengobarkan semangat yg menjadi sebagai modal besar untuk MERAIH keberhasilan besar Dalam perniagaan, marketing atau apa jua yg berkenaan dgn KEREZEKIAN. Salah satunya adalah Amalan Bio Magnetic Money dimana hanya dengan menyentuh badan seseorang hati nya akan tergugah semangat dan simpati pada anda sehingga dia dgn senang hati utk meluluskan atau membeli barang jualan anda  atau menerima cadangan atau proposal anda. Kaedah INI amat baik dilakukan untuk CLOSE DEAL ...AMARAN!!! Jangan guna ilmu INI utk PENIPUAN.

 

1431671271710

REZEKI02

website  PENGASIHAN AURA NABI YUSUF
ILMU PENGASIHAN SERI WAJAH DAN KARISMA DIRI

Ilmu Nabi Yusuf akan menjadi amalan Utama yg akan diijazahkan. Kelebihannya Subhanallaah!!! Dimana anda berada sesiapa sahaja yg memandang anda akan jatuh hati, terpegun, mudah percaya, melihat anda cantik sehinggakan memudahkan anda menguruskan urusan Kerezekian anda. Amalan yang sangat ampuh untuk melahirkan rasa Kasih, Sayang, Cinta, Rindu, Kesian belas bagi setiap pengamalnya bagi melancarkan urusan bisnes atau apa2 pekerjaan.

muslim-couple-66

website  ASMA PANDANG TEMBUS
BUKA POTENSI DIRI YANG HEBAT

Kaedah utk mengesan bathin seseorg Samada dia jujur atau tidak, menipu, dapat mengesan org yang Hilang, barang yang Hilang, dan dapat mengetahui sesuatu yang yang rahsia yang tidak diketahui org.

1431675220267

website KOTA HUSNI
ILMU BENTENG DIRI

Jika diamalkan 7x setiap lps solat 5 waktu InsyaAllah akan terhindar dari segala bentuk serangan Zahir mahu pun bathin, musuh akan gerun bahkan terhindar dari senjata tajam atau tumpul. Inilah ilmu pertahanan diri yang ampuh dan mesti dimiliki segera.

outernetlogo11-1016x1024

website MEDITASI QALBU
Satu terapi jiwa yang amat amat baik untuk membersihkan hati, melunturkan ego diri dan menjadikan anda lebih bersih dari maksiat dan dosa. InsyaAllah.

kaedah meditasi ini akan mereformat qalbu anda. Rasailah KEHEBATAN MEDITASI ini. Meditasi dalam hal ini dapat membantu Anda untuk menyatukan fikiran, tubuh dan roh. Jika Anda ingin proses berfikir saat bekerja menjadi lebih teratur, meditasi dapat menjadi pilihan yang sesuai untuk Anda. Manfaat meditasi banyak caranya dan salah satunya adalah tubuh menjadi rileks dan fikiran tenang.

tafakur

APAKAH ILMU ILMU YANG AKAN SAYA DAPAT?
 AMALAN KEROHANIAN ZIKIR ISTINJA'
AMALAN KEROHANIAN ZIKIR ISMU ZAT
 ILMU-ILMU REZEKI KUBRO (BESAR DAN EFEKTIF!)
 ILMU PENGASIHAN AURA NABI YUSUF
 ASMA PANDANG TEMBUS
 AMALAN PERTAHANAN DIRI KOTA HUSNI
BIMBINGAN MEDITASI QALBU
..... dan pelbagai lagi tips dan kaedah ilmu-ilmu kerohanian yang akan dikongsikan untuk solusi masalah hidup anda SEPANTAS MUNGKIN!

Pesanan Alim Ulama'

Ambillah ilmu dari ahlinya. Keberkatan No.1 Pilihan kita.
Ahliilmu

Amalan-Amalan yang diberikan ijazah amalan adalah Amalan Alim Ulama' Pondok Ahli Sunnah Wal Jamaah yang terkenal dan bersumberkan kitab-kitab yang muktabar.


 Tahniah Diucapkan atas Penyertaan Anda Nanti! 

BANNER RAHSIA 02

ISI BORANG DAFTAR

IMG-20150424-WA0018-2

* SEMUA PESERTA DIBERI SIJIL PENYERTAAN 

* Tempat TERHAD 80 ORANG saja! CEPAT DAFTAR SEKARANG JUGA!

Seminar Rahsia Kalamullah
TARIKH: 13 /06/15 (SABTU, 13 JUNE 2015)
MASA: 8.30 Pagi - 12.30 Tengahari

TEMPAT: Medina Essential, AF Eagle Network Resources, 4-05-02, 1st Floor, Blok 4, Presint Alami, Worldwide Business Centre 2, No.2, Persiaran Akuatik, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor.Dewan

Landmark: Sebelah Lembaga Zakat Selangor, Alami Garden Hotel, Goodhope hotel

4-messy-arrows

Jom Daftar Percuma dulu.
tunggu-300x94

ISI BORANG DAFTAR