Rahsiakalamullah-HEADER

KAEDAH TERAPI ZIKRULLAH DAN TERAPI ASMA UL-HUSNA UNTUK BERKAT REZEKI, PENAWAR 1001 MASALAH HIDUP

Home

PELAJARI MUDAHNYA MENJEMPUT REZEKI ILAHI, JIKA ANDA TAHU BAGAIMANA CARANYA. IKUTI BENGKEL INI ANDA AKAN DIBIMBING SEPENUHNYA.

Berkesan dan Terbukti Mustajab!
Anda semakin tertekan? 1001 Masalah hidup?
Hidup terasa makin tak bahagia?
Hutang, Wang, Rezeki makin sukar?
Stress,Tekanan Hidup semakin menghimpit anda?
MAKA HADIRLAH KE SEMINAR INI

Rahsiakalamullah-HEADER 

Firman Allah SWT dalam Al-Quran: “Barangsiapa bertakwa kepada Allah, nescaya Dia akan mengadakan baginya jalan keluar. Dan memberi rezeki kepadanya tanpa di sangka-sangka. Dan barangsiapa yang bertawakal kepada Allah, nescaya Allah akan mencukupkannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan yang dikehendakiNya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu.”

(Surah At-Thalaaq: 2 -3)

down arrows11

 

MOBILITY7

Kelebihan Anda Sertai Seminar Ini

thumbs28 ASMA UL HUSNA UNTUK MENDERAS REZEKI -REZEKI ANDA SEHARIAN.

Pelajari bagaimana menjadikan rezeki masuk lebih deras, lancar dan berkat dengan kaedah Asma Ul Husna. Atasi masalah kewangan yang kronik,hidup dalam kemiskinan dan sebagainya. Ilmu penderas rezeki akan meringankan bebanan Rezeki yang dah lama bocor dan tersekat.

thumbs28 UBATI JIWA YANG BERMASALAH & SELALU STRESS DENGAN HIDUP

ATASI MASALAH KEROHANIAN DAN UBATI JIWA YANG BERMASALAH. Dengan berzikir hati akan tenang. Hidup akan semakin nampak perubahan semula. Zikir Asma Ul Husna mempunyai fungsi yang amat menakjubkan sebagai penyembuh rohani.

thumbs28  SESUAI UNTUK SESIAPA SAJA TERMASUK AHLI BISNES, SURI RUMAH, PELAJAR, PESARA, ORANG AWAM

ATASI MASALAH PRODUK TAK LAKU, KURANG TARIKAN BISNES. Kami beri anda ilmu BIO-MAGNETIC MONEY. Mudah close sale dan menjual di mana saja anda berniaga. Juga ILMU PENGASIHAN agar anda disayangi dan disukai sesiapa saja.

thumbs28  MENJADIKAN HATI LEBIH TENANG, RASA BAHAGIA DENGAN KEHIDUPAN, LEBIH DIHORMATI, DISAYANGI

ATASI SELALU MERASA TERSISIH, STRESS, SUKA BERMAKSIAT, TERJEBAK DALAM DOSA. Zikir Ismu Zat dan Zikir Istinja’ akan memformat diri anda menjadi insan yang baru, beriman dan bertakwa. Anda akan menjadi lebih dihormati dan disayangi.

thumbs28 SEMUA AMALAN DIBERI IJAZAH GURU UNTUK KEBERKATAN

 Ijazah guru secara bersanad adalah penting untuk ilmu-ilmu hikmah berbentuk Zikrullah, Ratib dan sebagainya. Ia bertujuan untuk keberkatan amalan agar ilmu tak sia sia beramal tanpa menjadi. Semua amalan yang diberikan berijazah lengkap dengan kaedah AMALAN KHUSUS

thumbs28  AMALAN GURU-GURU PONDOK DAN ALIM ULAMA’ YANG DIWARISI.

ILMU ZIKRULLAH, TAFAKUR ISLAM dengan Asma Ul Husna yang menyembuhkan rohani. Booster aura dalaman anda menjadi hebat, lancar rezeki, disayangi orang lain, jiwa tenang, insan yang bersemangat. Hasilkan perubahan hidup yang lebih positif.

ILMU YANG JARANG DIMILIKI DAN DIRAHSIAKAN.
Milikilah Ilmu ASMA UL HUSNA yang mustajab secara Berijazah dan Talaqqi.

Zikir

Kami perkenalkan kaedah Alim Ulama Pondok untuk amalan anda sebagai zikir selepas solat setiap hari. Ada juga kaedah seperti solat hajat, kaedah ayat Quran pilihan dan sebagainya. Telah terbukti berhasil (mengikut pengalaman peserta, guru-guru, alim ulama) meningkatkan hasil rezeki yang LEBIH BANYAK dengan izin Allah SWT. Setiap amalan yang diberikan adalah BERIJAZAH Agar terserlah keberkatannya. Dalam seminar ini, InsyaAllah ustaz akan bimbing anda cara yg betul dan masa yg sesuai mengamalkan setiap modul ilmu kerohanian yang diberikan. Elakkan belajar tanpa Guru kerana bimbingan guru amat penting agar tidak tersalah amal. Malah, bimbingan adalah berterusan walau selepas bengkel.


Quran

Ini merupakan satu keilmuan istimewa dalam menggapai hajat yang berbentuk REZEKI dan KEROHANIAN DIRI. Telah Mendapat sambutan ramai sejak tahun 2012, yang mana akan membuka ruang kehidupan anda dalam MERAIH kekuatan spiritual diri, keajaiban Bisnes, menjadi WIRAUSAHA, Melariskan perniagaan, Perlindungan dari kejahatan semua sumber, Mengaktifkan Daya Pengasihan, Daya Kewibawaan, Daya Kecantikan, Menambah Kekuatan Jualan dan KEREZEKIAN.

down arrows11

Rahsia08
” Bersama ini saya HJ SHAHRIN (Tokjanggutkelate) mengetengahkan sebuah program MASTERPIECE saya yg sangat popular dan Mendapat sambutan ramai sejak tahun 2012 yang mana akan membuka ruang kehidupan anda dalam MERAIH kekuatan spiritual diri, keajaiban Bisnes, menjadi WIRAUSAHA, Melariskan perniagaan, Perlindungan dari kejahatan semua sumber, Mengaktifkan Daya Pengasihan, Daya Kewibawaan, Daya Kecantikan, Menambah Kekuatan Jualan dan KEREZEKIAN.”
 


11149245_607689189368007_3498718544904477920_n
Praktik01

Lebih 7 MODUL ILMU berkaitan MERAIH kekuatan spiritual diri, keajaiban Bisnes, menjadi WIRAUSAHA, Melariskan perniagaan, Perlindungan dari kejahatan semua sumber, Mengaktifkan Daya Pengasihan, Daya Kewibawaan, Daya Kecantikan, Menambah Kekuatan Jualan dan KEREZEKIAN. Bestnya!

Rahsia-Rahsia Meraih Kekuatan Spiritual, Rezeki dan Kebahagiaan dengan Kalamullah kami bongkarkan. Inilah dia amalan warisan para alim ulamak pondok dalam mencari rezeki dan keredhaan Allah SWT. Hidup bertambah bahagia bila dalam keimanan dan ketakwaan.
IJAZAH DAN BERSANAD AMALAN DARI GURU-GURU 

arrow red 3

Zikir

KEHEBATAN ZIKIR ISTINJA’ Menyembuhkan Rohani Yang Rosak, Kecewa, Stress, Patah Hati. Jika anda mengalami jiwa kacau, tiada tenteram hati,stress, depress, dah cuba macam macam usaha tapi masih belum berhasil membantu, kaedah ini akan membangkitkan semula diri anda dgn amalan Zikir Istinja’. Diamal selepas Subuh dan Asar.

05

ILMU KEREZEKIANAmalan yang dikongsikan akan memberikan kekuatan dan mengobarkan semangat yg menjadi sebagai modal besar untuk MERAIH keberhasilan besar Dalam perniagaan, marketing atau apa jua yg berkenaan dgn KEREZEKIAN.

ICON-BULATpics

Salah satunya adalah Amalan Bio Magnetic Money dimana hanya dengan menyentuh badan seseorang hati nya akan tergugah semangat dan simpati pada anda sehingga dia dgn senang hati utk meluluskan atau membeli barang jualan anda  atau menerima cadangan atau proposal anda. Kaedah INI amat baik dilakukan untuk CLOSE DEAL …AMARAN!!! Jangan guna ilmu INI utk PENIPUAN.

asmamata

ASMA PANDANG TEMBUS

Kaedah utk mengesan bathin seseorg Samada dia jujur atau tidak, menipu, dapat mengesan org yang Hilang, barang yang Hilang, dan dapat mengetahui sesuatu yang yang rahsia yang tidak diketahui orang.

 

Aura

KOTA HUSNI- Jika diamalkan Ilmu Pertahanan Diri ini, sebanyak 7x setiap lps solat 5 waktu InsyaAllah akan terhindar dari segala bentuk serangan Zahir mahu pun bathin, musuh akan gerun bahkan terhindar dari senjata tajam atau tumpul. Inilah ilmu pertahanan diri yang ampuh dan mesti dimiliki segera.

zikirisnzt

 ZIKIR ISMU ZAT – AMALAN PEMBANGKIT AURA DIRI. Dengan berzikrullah HATI akan menjadi TENANG.  Rasai hebatnya Ketenangan Jiwa, Menguatkan kebatinan dalaman. Anda akan merasai aliran tenaga zikir Ismu Zat di seluruh tubuh yang membolehkan JIWA merasai KETENANGAN. InsyaAllah nampak perubahan! 

couple

PENGASIHAN AURA NABI YUSUF- ILMU PENGASIHAN SERI WAJAH DAN KARISMA DIRI. Ilmu Nabi Yusuf akan menjadi amalan Utama yg akan diijazahkan. Kelebihannya Subhanallaah!!! Dimana anda berada sesiapa sahaja yg memandang anda akan jatuh hati, terpegun, mudah percaya, melihat anda cantik sehinggakan memudahkan anda menguruskan urusan Kerezekian anda. Amalan yang sangat ampuh untuk melahirkan rasa Kasih, Sayang, Cinta, Rindu, Kesian belas bagi setiap pengamalnya bagi melancarkan urusan bisnes atau apa2 pekerjaan.

zikirisnzt

 MEDITASI QALBU Satu terapi jiwa yang amat amat baik untuk membersihkan hati, melunturkan ego diri dan menjadikan anda lebih bersih dari maksiat dan dosa. kaedah meditasi ini akan mereformat qalbu anda. Rasailah KEHEBATAN MEDITASI ini. Meditasi dalam hal ini dapat membantu Anda untuk menyatukan fikiran, tubuh dan roh. Jika Anda ingin proses berfikir saat bekerja menjadi lebih teratur, meditasi dapat menjadi pilihan yang sesuai untuk Anda. Manfaat meditasi banyak caranya dan salah satunya adalah tubuh menjadi rileks dan fikiran tenang.

successBanyak Lagi Ilmu Dikongsi!

HADIR SEMINAR INI dan pelbagai lagi tips dan kaedah ilmu-ilmu kerohanian yang akan dikongsikan untuk solusi masalah hidup anda SEBAIK MUNGKIN!

JAMINAN KAMI UNTUK KURSUS INI 
InsyaAllah kami pastikan anda puas hati.

100% ILMU DAN AMALAN PRAKTIKAL. InsyaAllah telah dibuktikan kesannya. Malah ada peserta yang berhasil tak sampai 24 JAM setelah amal.

PROGRAM INI 100% BUKAN KUASA MINDA, DAN SAMA SEKALI BEBAS DARI AMALAN SYIRIK DAN KHURAFAT. Semua amalan yang diijazahkan berpandukan Al-Quran dan Sunnah. 

BIMBINGAN PENUH Selepas Kursus. Semua para peserta boleh berjumpa dengan moderator program iaitu Ustaz Haji Shahrin Abdul Rahman untuk mendapatkan bimbingan dan pertanyaan selepas program.

100% ILMU KEROHANIAN & RAWATAN ISLAM. Dari Sumber yang Sahih Dari Al-Quran dan Alim Ulama’. Berpandukan amalan sanad dan ijazah ulama Pondok yang terkenal di Nusantara.

Klik sini untuk maklumat pendaftaran 
TEMPAT TERHAD 50 ORANG SAJA
Tempat terbaik untuk anda. Mudah dan Selesa.

down arrows11

DAFTAR SEMINAR

Siapakah Penceramah Bengkel ? Apakah kelebihan beliau…

Kenali Ustaz Haji Shahrin Abdul Rahman Al Temangani

Home
BIODATA TUAN GURU

Ustaz Dr. Hj. Shahrin Abd. Rahman Al Temangani adalah FOUNDER/ PENGASAS Pusat Rawatan Islam Qalbun Salim di Taman Sabariah, Kota Bharu, Kelantan. Kepakarannya dalam Ilmu-Ilmu Rawatan Islam, Kerohaniah, Ilmu Kerezekian, Aura Diri, Metafizik Islami adalah berdasarkan Ruqyah Syar’iyyah telah lama dikenali. Banyak menjalankan aktiviti penyelidikan di dalam menemukan kaedah yang terbaik dalam mendayagunakan ‘TENAGA’ yang ada dalam diri untuk keperluan kehidupan sehari serta merawat dan menyembuhkan penyakit. Dengan keizinan dari Allah SWT ,beliau telah dapat melahirkan ramai siswa-siswa Metafizik yang bertaburan di Malaysia, Indonesia, Brunei dalam menabur bakti kepada masyarakat di bidang penyembuhan Rawatan Islam.

PENGALAMAN BELIAU

Beliau juga banyak memberi tumpuan dalam aspek Pembangunan Frekuensi Penyembuhan, Karismatik, Aura Of Command, Pembentukan Kemahiran Keibubapaan, Stress Management, Magnetism Dalam Komunikasi, Tafakkur(Meditasi), Rileksiasi, Mengawal Emosi, Pemulihan Diri Sendiri melalui Olah Nafas, Rawatan Diri Sendiri dan Orang lain, Rawatan Jarak Dekat dan Jauh @ Occultisme, Gerakan Solat Sebagai Daya Sembuh dll. 

PENDEKATAN ILMU

Beliau juga menggunakan pendekatan spiritual yang mengajak pesakit untuk sentiasa dekat dengan Allah SWT. Dengan keimanan yang cukup, maka proses kesembuhan dapat segera terlaksana. Disamping itu penggunaan ilmu-ilmu hikmah yang bersumber pada Al-Qur’an dan Hadis, yang merupakan peninggalan para Wali Allah yang jelas sanadnya (turunannya) dan bukan direka-reka, dipercayai mampu mempercepatkan proses kesembuhan samada penyakit medikal mahupun non-medikal. 

Sedang Menunjukkan Praktikal Rawatan Islam

Sedang Menunjukkan Praktikal Rawatan Islam

Seminar Di Utara

Seminar Di Utara

Ziarah Peserta Ke Pusat Rawatan Qalbun Salim

Ziarah Peserta Ke Pusat Rawatan Qalbun Salim

PENGALAMAN MENULIS
  • Majalah Bicara, Majalah Variasi, Majalah Variasari, Majalah Umph
  • Akhbar Sinar Harian, Majalah Feminin, Akhbar Buletin Rakyat
  • Majalah MASTIKA
Pengalaman lain Ustaz Hj Shahrin Abdul Rahman dari Pusat Rawatan Islam Qalbun Salim:
 
1. Mengadakan Kursus Kekuatan Minda Berdasarkan Kaedah Bioenergiologi kepada 10 Pengarah dari Jabatan Undang-undang PutraJaya.
2. Artikel tentang Bioenergiologi Dalam Pendidikan Anak-anak dalam Utusan Malaysia
3. Bapa Contoh dalam Utusan Malaysia tahun 2003.
4. Kaedah Tafakur dalam Berita Harian tahun 2004.
5. Tafakur Untuk Pelajar dalam Majalah Fokus tahun 2004.
6. Frigid Bagi Kaum Wanita dalam Majalah i tahun 2004.
7. Personaliti Lelaki dalam Majalah Mingguan Wanita tahun 2004.
8. Menjadi Artis radio RTM dalam Program Dinamik tajaan JAKIM dalam membincangkan perihal Kerasukan, Stress, Emosi dan Gangguannya, Sihir, Akhlak dll.
9. Menjadi Artis radio RTM dalam Program Al Falah tajaan JAKIM.
10. Mengadakan kursus kepada pelbagai sektor samada kerajaan, swasta atau individu.
 
Peserta Seminar Dahsyat Rezeki

Peserta Seminar Dahsyat Rezeki

KELULUSAN & PENGIKTIRAFAN

ustaz

Ustaz Dr. Haji Shahrin Abdul Rahman
Pusat Rawatan Qalbun Salim, Kota Bharu, Kelantan.


Visiting Prof. Int. Uni. For A.Med (OIU), PhD in Alternative Medicine (OIU), Gold Ox Award, The Famous Doctor Of The World, Grand Award of International Natural Medicine (China); Yellow Emperor Award (OIU), Physician of Year 2001 (OIU), Synergy Healing Science (India), Natural & Divine Healing YBSD,Grand Master of Metaphysic Guide, Grand Master of Nur Alif Tafakur, Grand Master of Kawasajati, Grand Master Of Ilahiah Frequency, Grand Master Of Ismul ‘Adzom, Grand Master Of Silahul Mukmin (Indonesia), Master Energy Healer (USA), Master Reiki & Seichim (Aust), Dip. Acupuncture (Malaysia), Adv. Cosmetic Acupuncture (Indonesia), Adv. Cosmetic Acupuncture (Beijing), Clinical Study in Cosmetic Acupuncture (Beijing), Adv. Cupping (Beijing), Adv. Moxabustion (Beijing), Adv. in Auricular (Beijing). Beliau turut berguru dengan ramai guru-guru Pondok dan Mengambil Ilmu dari ramai Alim Ulama secara PENGAJIAN TALAQQI dari dalam dan Luar Negara.

TESTIMONI PARA PESERTA
Apa kata mereka yang sertai bengkel kami

 TESTIMONI PESERTA

Saya ingin berkongsi dgn anda kenapa saya mengikuti kursus ini, Selepas saya jatuh sakit hampir 4tahun yg lepas macam-macam dugaan yg menimpa diri saya bertali arus tidak putus putus. Sampaikan 1hari tu selepas sholat saya berdoa meminta “‘Ya Allah kau tunjukkan kepada aku ubat yg dapat memulihkan sakit aku ini supaya aku tidak melakukan kesyirikkan kepada mu Ya Allah” Saya tidak mahu menangis lagi meratapi atau menyesali apa yg telah terbentang musibah yg melanda diri saya ketika itu. Dan Alhamdulillah tidak lama saudara Shamsuri pengasas produck prosyifa mengiklan Bengkel di FB. Zikir yg pertama yg diajar oleh Prof. Dr.Hj Shahrin adalah Zikir Istinjak. Zikir yg bermula dgn menyebut nama “ALLAH” sahaja bukan nama suami,anak,ibu atau bapa. Hanya nama “Allah” tak sampai 5minit airmata saya mengalir dgn derasnya. Besarnya dosa saya kepada ALLAH.Kecil dan kerdil saya. Di saat itu barulah saya sedar bahawanya saya juga mempunyai EGO. Alhamdulillah Prof. Dr.Hj shahrin dapat mengajar saya yg dhoif ini utk menundukkan Ego saya. Banyak lagi yg telah mengubah saya secara peribadi setelah saya mengamalkan zikir-zikir yg diajarkan dalam masa 41hari atau kurang dgn izin Allah. Syukur Alhamdulillah. 
( Diterima dari Puan Rabiah binti Jantan, dari Singapura )

TESTIMONI PESERTA

Assalamualaikum ustaz, saya nak beri sedikit testimony yang saya nak share dengan kawan2 lain. Dah lama saya nak tulis tapi tiada masa terluang. Jadi sementara waktu yang ade ni, saya nak cerita apa yang saya lalui selama saya mengamalkan apa yang ustaz dan juga motivator2 yang lain ajarkan.

Begini ustaz, saya dulu seorang ibu tunggal. Saya baru je berpisah dengan suami saya. Jadi tahun pertama tu memang agak sukar sangat2 tertutama masalah ekonomi untuk menyara kedua-dua anak saya. Anak2 saya mula menjadi murung dan trauma kerana sering dimarah oleh saya. Dengan bekas suami pon, walau berpisah, kami sering bergaduh dalm hp. Genap setahun lebih kami berpisah akhirnya kami besatu kembali demi masa depan dunia dan akhirat kami dan anak-anak. Alhamdulillah.. setakat ni, banyak yang kami perbaiki dalam alam rumah tangga kami. Dulu tak pernah solat jemaah, sekarang kami solat jemaah sama ( kalau tak balik lambat dari kerja). Keluarga kami mengaji dan kalau berkesempatan saya atau suami cuba bangun malam.Alhamdulillah ustaz banyak perubahan nak cerita pon tak habis. Apa yang dihajatkan, sudah tercapai bagi keluarga kami.
( Diterima dari Ustaz Haji Shahrin Abdul Rahman. Coretan seorang peserta ALUMNI yang mahu namanya dirahsiakan )

 

How To Attract Wealth
Jadikan Pendapatan anda lebih banyak. Seminar ini akan membantu anda keluar dari kesusahan dan kepayahan hidup dengan amalan Zikrullah Asma Ul Husna dan Kaedah-Kaedah Hajat Rezeki. Jom Sertai kami. Lebih 20% Diskaun register awal.

Rahsiakalamullah-HEADER

Ini merupakan satu keilmuan istimewa dalam menggapai hajat yang berbentuk REZEKI dan KEWANGAN. Mempercepatkan datangnya rezeki dan kekayaan dengan kaedah yang cukup mudah. 

011 

#01 AMALAN KEROHANIAN ZIKIR ISTINJA’ – Jika anda mengalami jiwa kacau, tiada tenteram hati,stress, depress, dah cuba macam macam usaha tapi masih belum berhasil membantu, kaedah ini akan membangkitkan semula diri anda dgn amalan Zikir Istinja’. Diamal selepas Subuh dan Asar.


 

#02 AMALAN KEROHANIAN ZIKIR ISMU ZAT– Anda akan merasai aliran tenaga zikir Ismu Zat di seluruh tubuh yang membolehkan JIWA merasai KETENANGAN. Dengan berzikrullah HATI akan menjadi TENANG.  Rasai hebatnya Ketenangan Jiwa, Menguatkan kebatinan dalaman. 


 

#03 ILMU-ILMU REZEKI KUBRO (BESAR DAN EFEKTIF!) Menarik Rezeki Berlimpah Ruah! Antara Amalan yang dikongsikan akan memberikan kekuatan dan mengobarkan semangat yg menjadi sebagai modal besar untuk MERAIH keberhasilan besar Dalam perniagaan, marketing atau apa jua yg berkenaan dgn KEREZEKIAN. Salah satunya adalah Amalan Bio Magnetic Money dimana hanya dengan menyentuh badan seseorang hati nya akan tergugah semangat dan simpati pada anda sehingga dia dgn senang hati utk meluluskan atau membeli barang jualan anda  atau menerima cadangan atau proposal anda. Kaedah INI amat baik dilakukan untuk CLOSE DEAL …AMARAN!!! Jangan guna ilmu INI utk PENIPUAN.


 

Lagi modul Tambahan untuk BOOSTER AURA REZEKI dan Kejayaan Bisnes mahupun Kerjaya anda. Amalkan segera.

 

#04 ILMU PENGASIHAN AURA NABI YUSUF- Ilmu Nabi Yusuf akan menjadi amalan Utama yg akan diijazahkan. Kelebihannya Subhanallaah!!! Dimana anda berada sesiapa sahaja yg memandang anda akan jatuh hati, terpegun, mudah percaya, melihat anda cantik sehinggakan memudahkan anda menguruskan urusan Kerezekian anda. Amalan yang sangat ampuh untuk melahirkan rasa Kasih, Sayang, Cinta, Rindu, Kesian belas bagi setiap pengamalnya bagi melancarkan urusan bisnes atau apa2 pekerjaa

 

#05 ASMA PANDANG TEMBUS. Kaedah utk mengesan bathin seseorg Samada dia jujur atau tidak, menipu, dapat mengesan org yang Hilang, barang yang Hilang, dan dapat mengetahui sesuatu yang yang rahsia yang tidak diketahui orang.


 

#06   KOTA HUSNI.- Jika diamalkan 7x setiap lps solat 5 waktu InsyaAllah akan terhindar dari segala bentuk serangan Zahir mahu pun bathin, musuh akan gerun bahkan terhindar dari senjata tajam atau tumpul. Inilah ilmu pertahanan diri yang ampuh dan mesti dimiliki segera.


 

#07 BIMBINGAN MEDITASI QALBU – Kaedah meditasi ini akan mereformat qalbu anda. Rasailah KEHEBATAN MEDITASI ini. Meditasi dalam hal ini dapat membantu Anda untuk menyatukan fikiran, tubuh dan roh. Jika Anda ingin proses berfikir saat bekerja menjadi lebih teratur, meditasi dapat menjadi pilihan yang sesuai untuk Anda. Manfaat meditasi banyak caranya dan salah satunya adalah tubuh menjadi rileks dan fikiran tenang.


… dan pelbagai lagi ilmu ilmu berkaitan Rezeki yang halal lagi berkat. Sertailah kami pada 13 June ini untuk mendapatkan bimbingan penuh.

Berkesan dan Terbukti Mustajab untuk
Menderaskan Rezeki Kekayaan dan Kelancaran usaha dengan Asma Ul Husna

down arrows11

Melariskan Usaha Seharian dalam beramal dunia dan akhirat. Dekat dengan Allah.

Anda semakin tertekan? 1001 Masalah Rezeki?
Hidup terasa makin tak bahagia?
Dah buat macam macam usaha tak menjadi?

Bisnes jatuh, Hutang keliling pinggang, Wang asyik tak lekat, Rezeki terasa makin sukar hari demi hari?
Kemiskinan Wang, Hidup semakin menghimpit anda? Jom sertai kami…
zikirisnztZikir
HADIRLAH ke SEMINAR RAHSIA KALAMULLAH!
Rawat 1001 Permasalahan Rezeki, Stress, Rumahtangga, Bisnes dengan Kaedah Amalan Kerohanian dari Al-Quran dan Zikir-Zikir Asma Ul Husna. Amalan Guru-guru pondok yang terkenal secara berijazah dan bersanad. Raih keberkatan amalan.

 

AHAD
23 OGOS 2015Full Seminar Rahsia Kalamullah
8.30 Pagi – 12.30 TengahariHubungi admin untuk pertanyaan
019-7697694 (En. Shamsuri)

DAFTAR SEMINAR


Tempat Terhad 50 Orang saja! 
DAFTAR SEGERA


* alat tulis dan buku nota panduan akan diberi lengkap
*disarankan peserta bawa tasbih jika mampu
* Bilik seminar selesa berhawa dingin, ada surau, dekat restauran, senang parking, senang dicari MAP Google.
* Snek dan makanan ringan disediakan. 

TEMPAT SEMINAR ANDA
Jumpa anda di hari seminar 23 OGOS (AHAD) bertempat di 

down arrows11
ELZADRA TRAINING HALL
 
UPTOWN DANAUKOTA
( Depan Food Court, Speedmart)
4-2, Jalan 5a/6, Danaukota
Taman Setapak Indah, Setapak
53300 Kuala Lumpur

(MAP, LOKASI akan saya SMS / Whatsapp). No urusetia 019-7697694groupbengkel

Cepat daftar segera SEBELUM TERLAMBAT. Tempat semakin penuh. Deposit Hanya RM 100 saja. Atau DAFTAR PERCUMA, Bayar Hari Seminar.

Home

RM 250. Kini hanya RM 190 saja. Tarikh terbaru (AHAD): 23 OGOS 2015
Masa: 8.30 Pagi- 12.30 tengahari

Jika daftar 2 Orang HADIAH PERCUMA
Buku Amalan Doa & Wirid Wali-Wali Allah.
 
Klik sini untuk maklumat pendaftaran
TEMPAT TERHAD 50 ORANG

DAFTAR SEMINAR

Talian Khidmat Pelanggan (URUSETIA- EN.Shamsuri)
Call saya untuk pertanyaan seminar
019-7697694