Header_03

Header_06

KAEDAH TERAPI REZEKI DENGAN ZIKRULLAH DAN TERAPI ASMA UL-HUSNA.
ILMU PEMBANGKIT KEREZEKIAN KINI KEMBALI ATAS PERMINTAAN RAMAI! 

Berkesan dan Terbukti Mustajab untuk LIMPAHAN Rezeki Yang Besar & Deras Mengalir!

Anda semakin tertekan? 1001 Masalah Rezeki?
Hidup terasa makin tak bahagia?
Bisnes, Hutang, Wang, Rezeki makin sukar?
Kemiskinan Wang semakin menghimpit anda?

HADIRLAH ke SEMINAR Rezeki Agung Kubro!
Ubah Rezeki Anda Menjadi 3X ganda Lebih Deras

 

Home

tarikh_03

DAFTAR SEMINAR

MOBILITY7

Kelebihan Anda Sertai ” Seminar Rezeki Agung Kubro “

 ASMA UL HUSNA UNTUK PENDERAS REZEKI 

Pelajari bagaimana menjadikan rezeki masuk lebih deras, lancar dan berkat dengan kaedah Asma Ul Husna. Atasi masalah kewangan yang kronik,hidup dalam kemiskinan dan sebagainya. Ilmu penderas rezeki akan meringankan bebanan Rezeki yang dah lama bocor dan tersekat.

 UBATI JIWA YANG BERMASALAH & STRESS

ATASI MASALAH KEROHANIAN DAN UBATI JIWA YANG BERMASALAH. Dengan berzikir hati akan tenang. Hidup akan semakin nampak perubahan semula. Zikir Asma Ul Husna mempunyai fungsi yang amat menakjubkan sebagai penyembuh rohani.

 SEMUA AMALAN DIBERI IJAZAH KHUSUS 

 Ijazah guru secara bersanad adalah penting untuk ilmu-ilmu hikmah berbentuk Zikrullah, Ratib dan sebagainya. Ia bertujuan untuk keberkatan amalan agar ilmu tak sia sia beramal tanpa menjadi. Semua amalan yang diberikan berijazah lengkap dengan kaedah AMALAN KHUSUS

 AMALAN GURU-GURU PONDOK, ALIM ULAMA‘ 

ILMU ZIKRULLAH, TAFAKUR ISLAM dengan Asma Ul Husna yang menyembuhkan rohani. Booster aura dalaman anda menjadi hebat, lancar rezeki, disayangi orang lain, jiwa tenang, insan yang bersemangat. Hasilkan perubahan hidup yang lebih positif.

Header_03

Header_06
Heroshot069 1
” Bersama ini saya HJ SHAHRIN (Tokjanggutkelate) mengetengahkan sebuah program MASTERPIECE saya yg sangat popular dan Mendapat sambutan ramai sejak tahun 2012 yang mana akan membuka ruang kehidupan anda dalam MERAIH kekuatan spiritual diri, keajaiban Bisnes, menjadi WIRAUSAHA, Melariskan perniagaan Menambah Kekuatan Jualan dan KEREZEKIAN.”

Ustaz Hj Shahrin Abdul Rahman Al -Temangani . 
Founder QASIH Centre / Pusat Rawatan Qalbun Salim, Kelantan

duit-kertas-ringgit-malaysia
Memperkenalkan kepada anda AMALAN RAHSIA ULAMA SILAM
ILMU REZEKI AGUNG KUBRO

Jika anda mengalami kesempitan Rezeki, terdesak hingga tak jumpa jalan usaha, dah cuba macam macam usaha ikhtiar rezeki tapi masih belum berhasil membantu, kaedah yang amat rahsia dan istimewa ini kami keluarkan sebagai BOOSTER / AMALAN PILIHAN yang istimewa untuk Percepatan Rezeki. Ia mengandungi kalimat PEMBUKA KHAZANAH LANGIT DAN BUMI dan kalimat Istighosah (pertolongan) yang bilamana Asma’ ini apabila dibaca akan memancarkan energi kerohanian kerezekian. InsyaAllah ikuti bengkelnya akan diterangkan nanti.


Matlamat
ANDA PASTI TERKEJUT SETELAH ANDA AMALKAN
 
” ILMU REZEKI AGUNG KUBRO “

Amalan ini telah membantu ramai peserta, bahkan ada yang tak sampai 24 Jam beroleh Rezeki Jualan dan Kewangan yang mendadak masuk mengikut pengalaman peserta yang pernah mengamalkannya. INI BUKAN JANJI, Rezeki hanya dari Allah SWT jua tapi hanya berdasarkan pengalaman dari peserta yang pernah mengikuti bengkel ini IA AMAT MUSTAJAB BILA ANDA MULA MENGAMALKAN. InsyaAllah,anda lihat perubahan rezeki anda. Selain mustajab untuk rezeki, ia juga baik untuk perubatan penyakit dan AURA KEROHANIAN, TERAPI JIWA. InsyaAllah.

selawat_03

BONUS! SEMINAR KHAS RAMADAN
Diijazahkan SELAWAT  AS-SHEIKH TAQIUDDIN AD-DAMSYIQ dan PERCUMA POSTER Amalan Selawat Taqiuddin (Selawat Ismul Azhom) bernilai RM 50 PERCUMA!

Amalan ini pelbagai kegunaan. Antara khasiatnya ialah bila diamalkan akan membuahkan Rezeki Ghaib. InsyaAllah dengan izin Allah. Boleh digunakan untuk pembuka rezeki, air penawar, mandian aura dan sebagainya akan diterangkan ustaz nanti. Bonus untuk RAMADAN saja!
Dapatkan serta merta sebaik saja anda selesai melakukan pendaftaran di 4 JULY 2015 Hari Seminar ini nanti. Bonus ini jarang diberi percuma kepada peserta seminar lain. Anda bertuah!

JAMINAN KAMI UNTUK KURSUS INI 

100% ILMU DAN AMALAN PRAKTIKAL. InsyaAllah telah dibuktikan kesannya. Malah ada peserta yang berhasil tak sampai 24 JAM setelah amal.

PROGRAM INI 100% BUKAN KUASA MINDA, DAN SAMA SEKALI BEBAS DARI AMALAN SYIRIK DAN KHURAFAT. Semua amalan yang diijazahkan berpandukan Al-Quran dan Sunnah. 

BIMBINGAN PENUH Selepas Kursus. Semua para peserta boleh berjumpa dengan moderator program iaitu Ustaz Haji Shahrin Abdul Rahman untuk mendapatkan bimbingan dan pertanyaan selepas program.

100% ILMU KEROHANIAN & RAWATAN ISLAM. Dari Sumber yang Sahih Dari Al-Quran dan Alim Ulama’. Berpandukan amalan sanad dan ijazah ulama Pondok yang terkenal di Nusantara.

Klik sini untuk maklumat pendaftaran .
Lebih Diskaun jika register awal.

DAFTAR SEMINAR

Siapakah Penceramah Bengkel ? Apakah kelebihan beliau…

Kenali Ustaz Haji Shahrin Abdul Rahman Al Temangani

Home
BIODATA TUAN GURU

Ustaz Dr. Hj. Shahrin Abd. Rahman Al Temangani adalah FOUNDER/ PENGASAS Pusat Rawatan Islam Qalbun Salim di Taman Sabariah, Kota Bharu, Kelantan. Kepakarannya dalam Ilmu-Ilmu Rawatan Islam, Kerohaniah, Ilmu Kerezekian, Aura Diri, Metafizik Islami adalah berdasarkan Ruqyah Syar’iyyah telah lama dikenali. Banyak menjalankan aktiviti penyelidikan di dalam menemukan kaedah yang terbaik dalam mendayagunakan ‘TENAGA’ yang ada dalam diri untuk keperluan kehidupan sehari serta merawat dan menyembuhkan penyakit. Dengan keizinan dari Allah SWT ,beliau telah dapat melahirkan ramai siswa-siswa Metafizik yang bertaburan di Malaysia, Indonesia, Brunei dalam menabur bakti kepada masyarakat di bidang penyembuhan Rawatan Islam.

PENGALAMAN BELIAU

Beliau juga banyak memberi tumpuan dalam aspek Pembangunan Frekuensi Penyembuhan, Karismatik, Aura Of Command, Pembentukan Kemahiran Keibubapaan, Stress Management, Magnetism Dalam Komunikasi, Tafakkur(Meditasi), Rileksiasi, Mengawal Emosi, Pemulihan Diri Sendiri melalui Olah Nafas, Rawatan Diri Sendiri dan Orang lain, Rawatan Jarak Dekat dan Jauh @ Occultisme, Gerakan Solat Sebagai Daya Sembuh dll. 

PENDEKATAN ILMU

Beliau juga menggunakan pendekatan spiritual yang mengajak pesakit untuk sentiasa dekat dengan Allah SWT. Dengan keimanan yang cukup, maka proses kesembuhan dapat segera terlaksana. Disamping itu penggunaan ilmu-ilmu hikmah yang bersumber pada Al-Qur’an dan Hadis, yang merupakan peninggalan para Wali Allah yang jelas sanadnya (turunannya) dan bukan direka-reka, dipercayai mampu mempercepatkan proses kesembuhan samada penyakit medikal mahupun non-medikal. 

Home

Sedang Menunjukkan Praktikal Rawatan Islam

Home

Seminar Di Utara

Home

Ziarah Peserta Ke Pusat Rawatan Qalbun Salim

PENGALAMAN MENULIS
  • Majalah Bicara, Majalah Variasi, Majalah Variasari, Majalah Umph
  • Akhbar Sinar Harian, Majalah Feminin, Akhbar Buletin Rakyat
  • Majalah MASTIKA
Pengalaman lain Ustaz Hj Shahrin Abdul Rahman dari Pusat Rawatan Islam Qalbun Salim:
 
1. Mengadakan Kursus Kekuatan Minda Berdasarkan Kaedah Bioenergiologi kepada 10 Pengarah dari Jabatan Undang-undang PutraJaya.
2. Artikel tentang Bioenergiologi Dalam Pendidikan Anak-anak dalam Utusan Malaysia
3. Bapa Contoh dalam Utusan Malaysia tahun 2003.
4. Kaedah Tafakur dalam Berita Harian tahun 2004.
5. Tafakur Untuk Pelajar dalam Majalah Fokus tahun 2004.
6. Frigid Bagi Kaum Wanita dalam Majalah i tahun 2004.
7. Personaliti Lelaki dalam Majalah Mingguan Wanita tahun 2004.
8. Menjadi Artis radio RTM dalam Program Dinamik tajaan JAKIM dalam membincangkan perihal Kerasukan, Stress, Emosi dan Gangguannya, Sihir, Akhlak dll.
9. Menjadi Artis radio RTM dalam Program Al Falah tajaan JAKIM.
10. Mengadakan kursus kepada pelbagai sektor samada kerajaan, swasta atau individu.
 
Home

Peserta Seminar Dahsyat Rezeki

KELULUSAN & PENGIKTIRAFAN

ustaz

Ustaz Dr. Haji Shahrin Abdul Rahman
Pusat Rawatan Qalbun Salim, Kota Bharu, Kelantan.


Visiting Prof. Int. Uni. For A.Med (OIU), PhD in Alternative Medicine (OIU), Gold Ox Award, The Famous Doctor Of The World, Grand Award of International Natural Medicine (China); Yellow Emperor Award (OIU), Physician of Year 2001 (OIU), Synergy Healing Science (India), Natural & Divine Healing YBSD,Grand Master of Metaphysic Guide, Grand Master of Nur Alif Tafakur, Grand Master of Kawasajati, Grand Master Of Ilahiah Frequency, Grand Master Of Ismul ‘Adzom, Grand Master Of Silahul Mukmin (Indonesia), Master Energy Healer (USA), Master Reiki & Seichim (Aust), Dip. Acupuncture (Malaysia), Adv. Cosmetic Acupuncture (Indonesia), Adv. Cosmetic Acupuncture (Beijing), Clinical Study in Cosmetic Acupuncture (Beijing), Adv. Cupping (Beijing), Adv. Moxabustion (Beijing), Adv. in Auricular (Beijing). Beliau turut berguru dengan ramai guru-guru Pondok dan Mengambil Ilmu dari ramai Alim Ulama secara PENGAJIAN TALAQQI dari dalam dan Luar Negara.

TESTIMONI PARA PESERTA
Apa kata mereka yang sertai bengkel kami

 TESTIMONI PESERTA

Saya ingin berkongsi dgn anda kenapa saya mengikuti kursus ini, Selepas saya jatuh sakit hampir 4tahun yg lepas macam-macam dugaan yg menimpa diri saya bertali arus tidak putus putus. Sampaikan 1hari tu selepas sholat saya berdoa meminta “‘Ya Allah kau tunjukkan kepada aku ubat yg dapat memulihkan sakit aku ini supaya aku tidak melakukan kesyirikkan kepada mu Ya Allah” Saya tidak mahu menangis lagi meratapi atau menyesali apa yg telah terbentang musibah yg melanda diri saya ketika itu. Dan Alhamdulillah tidak lama saudara Shamsuri pengasas produck prosyifa mengiklan Bengkel di FB. Zikir yg pertama yg diajar oleh Prof. Dr.Hj Shahrin adalah Zikir Istinjak. Zikir yg bermula dgn menyebut nama “ALLAH” sahaja bukan nama suami,anak,ibu atau bapa. Hanya nama “Allah” tak sampai 5minit airmata saya mengalir dgn derasnya. Besarnya dosa saya kepada ALLAH.Kecil dan kerdil saya. Di saat itu barulah saya sedar bahawanya saya juga mempunyai EGO. Alhamdulillah Prof. Dr.Hj shahrin dapat mengajar saya yg dhoif ini utk menundukkan Ego saya. Banyak lagi yg telah mengubah saya secara peribadi setelah saya mengamalkan zikir-zikir yg diajarkan dalam masa 41hari atau kurang dgn izin Allah. Syukur Alhamdulillah. 
( Diterima dari Puan Rabiah binti Jantan, dari Singapura )

TESTIMONI PESERTA

Assalamualaikum ustaz, saya nak beri sedikit testimony yang saya nak share dengan kawan2 lain. Dah lama saya nak tulis tapi tiada masa terluang. Jadi sementara waktu yang ade ni, saya nak cerita apa yang saya lalui selama saya mengamalkan apa yang ustaz dan juga motivator2 yang lain ajarkan.

Begini ustaz, saya dulu seorang ibu tunggal. Saya baru je berpisah dengan suami saya. Jadi tahun pertama tu memang agak sukar sangat2 tertutama masalah ekonomi untuk menyara kedua-dua anak saya. Anak2 saya mula menjadi murung dan trauma kerana sering dimarah oleh saya. Dengan bekas suami pon, walau berpisah, kami sering bergaduh dalm hp. Genap setahun lebih kami berpisah akhirnya kami besatu kembali demi masa depan dunia dan akhirat kami dan anak-anak. Alhamdulillah.. setakat ni, banyak yang kami perbaiki dalam alam rumah tangga kami. Dulu tak pernah solat jemaah, sekarang kami solat jemaah sama ( kalau tak balik lambat dari kerja). Keluarga kami mengaji dan kalau berkesempatan saya atau suami cuba bangun malam.Alhamdulillah ustaz banyak perubahan nak cerita pon tak habis. Apa yang dihajatkan, sudah tercapai bagi keluarga kami.
( Diterima dari Ustaz Haji Shahrin Abdul Rahman. Coretan seorang peserta ALUMNI yang mahu namanya dirahsiakan )

 

How To Attract Wealth
Jadikan Pendapatan anda lebih banyak. Seminar ini akan membantu anda keluar dari kesusahan dan kepayahan hidup dengan amalan Zikrullah Asma Ul Husna dan Kaedah-Kaedah Hajat Rezeki. Jom Sertai kami. Lebih 20% Diskaun register awal.

DAFTAR SEMINAR

Header_03

Header_06

AMALAN REZEKI AGUNG KUBRO – Jika anda mengalami kesempitan Rezeki, terdesak hingga tak jumpa jalan usaha, dah cuba macam macam usaha ikhtiar rezeki tapi masih belum berhasil membantu, kaedah yang amat rahsia dan istimewa ini kami keluarkan sebagai BOOSTER / AMALAN PILIHAN yang istimewa untuk Percepatan Rezeki. Ia mengandungi kalimat PEMBUKA KHAZANAH LANGIT DAN BUMI dan kalimat Istighosah yang bilamana Asma’ ini apabila dibaca akan memancarkan energi kerohanian.

Paper-Money-icon

REZEKI LEBIH DERAS, LEBIH BANYAK! 

Amalan ini telah membantu ramai peserta, bahkan ada yang tak sampai 24 Jam beroleh Rezeki Kewangan mengikut pengalaman peserta yang pernah mengamalkannya. Ini bukan janji tapi hanya pengalaman dari peserta yang pernah mengikuti bengkel ini IA AMAT MUSTAJAB. InsyaAllah,anda amalkanlah.Selain mustajab untuk rezeki, ia juga baik untuk perubatan penyakit. InsyaAllah.

 

selawat_03

 BONUS! SEMINAR KHAS RAMADAN
Diijazahkan SELAWAT SHEIKH TAQIUDDIN AD-DAMSYIQ
PERCUMA POSTER Amalan Selawat Taqiuddin (Selawat Ismul Azhom) bernilai RM 50 DIBERI PERCUMA!

Amalan ini pelbagai kegunaan. Antara khasiatnya ialah bila diamalkan akan membuahkan Rezeki Ghaib. InsyaAllah dengan izin Allah. Boleh digunakan untuk pembuka rezeki, air penawar, mandian aura dan sebagainya akan diterangkan ustaz nanti. Bonus untuk RAMADAN saja!

SABTU
04 JULAI 2015

Masa: 8.30 – 10.30 Pagi
Tempat Terhad 50 Orang saja! 

TEMPAT SEMINAR ANDA
Jumpa anda di hari seminar bertempat di Dewan Medina Essensial, Seksyen 13 Shah Alam 

Home
Sebelah Lembaga Zakat Selangor, Alami Garden Hotel, Goodhope hotel

 Dewan Seminar Medina Essential

AF Eagle Network Resources,4-05-02, 1st Floor, Blok 4, Presint Alami, Worldwide Business Centre 2, No.2, Persiaran Akuatik, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor.

Cepat daftar segera SEBELUM TERLAMBAT. Tempat semakin penuh. Deposit Hanya RM 100 saja. Atau DAFTAR PERCUMA, Bayar Hari Seminar.

Home

RM 250. Kini hanya RM 190 saja. 

Daftar 2 Orang Diskaun lebih hebat menanti.
 Klik sini untuk maklumat pendaftaran
L
ebih Diskaun Jika Register awal.

DAFTAR SEMINAR

Talian Khidmat Pelanggan (URUSETIA- EN.Shamsuri)
Call saya untuk pertanyaan seminar
019-7697694 / 017-2464916